Avisindsamlinger

Avisindsamlinger

Avisindsamlingen er den økonomiske rygrad for Sæbygaard Gruppen. Det er derfor vigtigt at man prioriterer det højt som forældre. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage og Avisudvalget vil inden hver indsamling kontakte dig, angående de opgaver du skal løse, såfremt du er tilmeldt. 
Chaufførens opgave er at køre i lånte varebiler fra de lokale virksomheder efter fastlagte ruter som er tydeligt beskrevet. Med i bilen er et par spejdere, som hjælper med at smide papir ind i bilen.

Hjælperne på pladsen har som opgave at tømme bilerne, når de vender fyldte tilbage.

Gruppen søger for en god forplejning på pladsen. Der vil altid være saft, kaffe og the på pladsen, samt blive serveret frokost. Derudover er der nogen der har meldt sig til at bage, så der vil også være noget til kaffen.
Vi starter altid klokken 9.00 og er oftest færdige omkring 13.00-13.30.

Tilmeld dig online via dette link http://dds-saeby.dk/views/events . Her vælger du så den avisindsamlingsdato, hvor du har mulighed for at hjælpe og udfylder en tilmelding.

På de forskellige datoer, kan du se, om du tidligere har tilmeldt dig og hvem der ellers har tilbudt at hjælpe på den pågælden dato  (Har du tilmeldt dig via mail eller seddel, har vi fra avisudvalget lagt oplysningerne ind.) Vær opmærksom på, at der kan gå noget tid, før dine oplysninger kommer frem.

Her står de fasrte containere

Har du truck-kort